24/06/2021

24.06.2021-ci il tarixində Fizika Problemləri İnstitutunun kollektivinin 26 iyun Azərbaycan Respublikasının Silahlı Qüvvələri Gününə həsr olunmuş onlayn yığıncağı keçirimişdir.

İnstitutun direktoru Sədiyar Rəhimov, daha sonra  İnstitutun direktor müavini Namiq Dərvişov çıxış edərək Ümumilli liderin  qoyduğu irsi şərəflə davam etdirən ordumuzun Ali Baş Komandanı, prezident İlham Əliyevin  ordu quruculuğunda  göstərdiyi böyük diqqətinin nəticəsi olaraq, Azərbaycan torpaqlarının işğaldan azad edilməsindən danışmışlar. Onlar bu ilki Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş bayramın çox yüksək əhvali ruhiyyə ilə qeyd edilməsindən danışmış və kollektivi bu bayram münasibəti ilə təbrik etmişlər.

Daha sonra İnstitutun aparıcı elmi işçiləri Gülşən Agayeva, İzzət Əfəndiyeva, Gülnarə Haqverdiyeva, Ləman Abdullayeva çıxış edərək Silahlı Qüvvələr Günü münasibəti ilə fikirlərini söyləmiş və İnstitutunun kollektivini  bayram münasibəti ilə təbrik etmişlər.